Известие

Collapse
No announcement yet.

dhtj, ecotronic и компания срещу Jtdm

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Хаха, спарка и мотор...?
    Вярно е мотор, ама първите 100000км, после е чукан който всеки момент може да роди. Ако не вярваш, покарай го близо до лютеницата както казваш че ти е кеф 100на километра и ще видиш колко е мотор. Оф, забравих че твоя спарк вдига 200 на 4та, смятай ако сложиш 5та. Шшш, ало..., клавиатурния виртуоз, я си припомни техническите данни на 1.8тс и пак помисли какви глупости дрънкаш, само ще ти припомня цифрата 210, дано ти говори нещо.
    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
    Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
      Хаха, спарка и мотор...?
      Вярно е мотор, ама първите 100000км, после е чукан който всеки момент може да роди. Ако не вярваш, покарай го близо до лютеницата както казваш че ти е кеф 100на километра и ще видиш колко е мотор. Оф, забравих че твоя спарк вдига 200 на 4та, смятай ако сложиш 5та. Шшш, ало..., клавиатурния виртуоз, я си припомни техническите данни на 1.8тс и пак помисли какви глупости дрънкаш, само ще ти припомня цифрата 210, дано ти говори нещо.
      Не се ояждай с моя любимец, той още не е ориентиран....проследи му развитието в форума....по едно време алфа, ама не...другото е по добре....спарк ли не туниговаше, кола ли не купуваше и т.н..ходи разбери, къде го сърби.......напомня ми на това момче, от култовото като за него тв предаване...)
      https://www.youtube.com/watch?v=HXxFOtSfKOI
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от dhtj Покажи съобщение
        Aми за сравнение, 4та на 2.0тс свършва на 200км/ч. Може да започне от 40км/ч да се движи нормално. И от 80км/ч да изпреварваш.
        Не ме разбра,той може и 300 да вдига на 4-та ,но е толкова умрял,че никакво изпреварване не може да направи от 60-70км/ч.

Comment

Хаха, спарка и мотор...?
          Aйде на по 100 лева да видим вдига ли спарка 200 на 4-та или не, навит ли си ?
          Конкретно за моята кола говорим. Мога да ти направя клипче или да дойда до добрич, като цената на пътя ще я включим в облога.
          Естествено говорим за равен участък, без надолнища.

---------- Post added at 20:32 ---------- Previous post was at 20:31 ----------

Първоначално публикувано от kocemak Покажи съобщение
          Не ме разбра,той може и 300 да вдига на 4-та ,но е толкова умрял,че никакво изпреварване не може да направи от 60-70км/ч.
          60-70 са за 3-та. Тя стига до 140-150.
          Last edited by dhtj; d.m.y г., 20:37.
          156 2.0TS

Comment

Aйде на по 100 лева да видим вдига ли спарка 200 на 4-та или не, навит ли си ?
            Конкретно за моята кола говорим. Мога да ти направя клипче или да дойда до добрич, като цената на пътя ще я включим в облога.

---------- Post added at 20:32 ---------- Previous post was at 20:31 ----------

60-70 са за 3-та. Тя стига до 140.
            Няма нужда да ходиш до Добрич....нали каза, че си в София в момента......аз ще ти дам 200лв.....хайде в събота. на околовръстен път при резидензия Бояна. в посока Икея......ако вдигнеш 200км/ч на четвърта да изкараш някой лев....какво ще кажеш...

Comment

Нема нужда, за 100лв да стане нещо и да ми тежиш на съвеста цял живот..., приемам че вдига. Информативно, колко вдига на 5та ?
              Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                Няма нужда да ходиш до Добрич....нали каза, че си в София в момента......аз ще ти дам 200лв.....хайде в събота. на околовръстен път при резидензия Бояна. в посока Икея......ако вдигнеш 200км/ч на четвърта да изкараш някой лев....какво ще кажеш...
                Само да няма някоя камера да ме снима, няма проблеми.
                Уикендите не съм в софия. През седмицата може всеки ден късно вечер, тъкмо да няма трафик. 23-24-01-02-03 часа, мога още тази вечер или утре.
                156 2.0TS

Comment

Тука размятането на някакви суми е като игра на покер, не знаеш кой сериозен и кой блъфира, докато не дойде момента за действие и не се види кой е мишока Снимайте поне да видим и ние, ако не пропадне и тоя облог като онзи за разхода от миналата есен.

Comment

Нема нужда, за 100лв да стане нещо и да ми тежиш на съвеста цял живот..., приемам че вдига. Информативно, колко вдига на 5та ?
                    Нямам идея, не съм толкова луд да я карам толкова бързо тази щайга.

До 160 ми е комфортно, нагоре не е добре. Тва 200 на 4та съм го правил 3-4 пъти за проба от място. След 4-та не съм боцкал пета, щото не ми е стигал пътя, но ме съмнява да вдигне много повече.
                    156 2.0TS

Comment

Ако ше правите глупости, искам гтек запис или гпс, щото това 200 на километража не е като истинското.

Comment

Само да няма някоя камера да ме снима, няма проблеми.
                        Уикендите не съм в софия. През седмицата може всеки ден късно вечер, тъкмо да няма трафик. 23-24-01-02-03 часа, мога още тази вечер или утре.
                        Ти ми попадна в графика...утре ме чакай на шела....към 23 часа.....тъкмо се пребирам от там след работа и пропускаме камерата.......няма се косиш.....

Comment

Ако ше правите глупости, искам гтек запис или гпс, щото това 200 на километража не е като истинското.
                          Печат от FIA нещеш ли?
                          Естествено, че говоря за километража. Не знам колко е по гпс.
                          156 2.0TS

Comment

Изисквания като извадиш пачката Ама шанса да се проведе въпросното мероприятие клони към 0.001%

Comment

Не изпадай в подробности.......без снимки...парата на таблото и бегаме......кой му стиска залага, на който не му..няма как да гледа сейр......с тоя нет и клипчета, много се разглезихте...)

Comment

По гпс е ~190, с фабричния размер 15" гуми. Мерил съм на 3 156ци.

Comment

Working...
                                X